Bilbärgning I Norra Uppland, uppsala län & Tierps Kommun Utmed E4 -  SÖLVES BÄRGNINGSTJÄNST

Ring Bärgare 0293-50100

Bilbärgning utmed E4 & väg 292

 Sölves samarbetar med SOS intenational, vägassistanser och försäkringsbolag. Behöver ni hjälp med att bärga ett fordon av något slag, skrota en bil, flytta ett släp/husvagn/båt, tveka inte att ringa oss på 0293-50100 så hjälper vi er, vi utgår från Tierp men vi kan även lösa längre transporter utan bekymmer vart ni vill. Vi tar swish och kortbetalning, hjälper dig när du har andra frågor vid assistans.

Bärgare snabbt på plats

Vi är alltid redo att skicka ut en bärgare när olyckan varit framme. Vi har fullt utrustade bärgare som väntar på att åka ut dygnet runt året om. Kontakta oss så kan du räkna med en snabb och effektiv bärgning.

SOS International Partner

Vi samarbetar med SOS international för att garantera att service och erfarenhet är av högsta kvalitet. Anlita alltid en ansluten bärgare när du behöver bärgning, för din och allas säkerhet.

Bärgar på beställnig

Om bilen står på en otrafikerad plats- kanske har den slutat fungera vid sommarhuset eller på din eller en bekants mark. Boka en bärgningsbil som kommer och hämtar bilen när det passar dig.

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp!

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en trasig bil som behöver bärgning, en skrotbil som behöver transport. Vi har öppet dygnet runt året om, så vi kan med all säkerhet hitta en tid som passar dig.

Jour 020 -525 775

Hur kan vi hjälpa dig! Akut ring istället!

Sölves Bärgningstjänst & Transport AB

020 - 525 775

KONTAKTA SÖLVES

Läs eller skriv en recension... HÄR

Adress

Bäggebygatan 10
815 21 Tierp

Postadress: Box 3, 81521 Tierp

Org.nr: 556838-0934

Öppettider

Mån-Fre: Öppet dygnet runt

Lördag: Öppet dygnet runt

Söndag: Öppet dygnet runt

Väbeskrivning

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Sölves Bärgningstjänst AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Sölves Bärgningstjänst AB.