Bilbärgning I Norra Uppland, uppsala län & Tierps Kommun Utmed E4 -  SÖLVES BÄRGNINGSTJÄNST

Ring Bärgare 020 - 525 775

Bilbärgning utmed E4 & väg 292

 Sölves samarbetar med SOS intenational, vägassistanser och försäkringsbolag. Behöver ni hjälp med att bärga ett fordon av något slag, skrota en bil, flytta ett släp/husvagn/båt, tveka inte att ringa oss på 020 - 525 775 så hjälper vi er, vi utgår från Tierp men vi kan även lösa längre transporter utan bekymmer vart ni vill. Vi tar swish och kortbetalning, hjälper dig när du har andra frågor vid assistans.

Bärgare snabbt på plats

Vi är alltid redo att skicka ut en bärgare när olyckan varit framme. Vi har fullt utrustade bärgare som väntar på att åka ut dygnet runt året om. Kontakta oss så kan du räkna med en snabb och effektiv bärgning.

SOS International Partner

Vi samarbetar med SOS international för att garantera att service och erfarenhet är av högsta kvalitet. Anlita alltid en ansluten bärgare när du behöver bärgning, för din och allas säkerhet.

Bärgar på beställnig

Om bilen står på en otrafikerad plats- kanske har den slutat fungera vid sommarhuset eller på din eller en bekants mark. Boka en bärgningsbil som kommer och hämtar bilen när det passar dig. Vi hjälper dig om du har eller saknar försäkring.

VILL DU VETA VAD DIN BILBÄRGNING KOSTAR? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG VARDAGAR MELLAN 07,00-16,00.

Vill du bärga akut eller få ett pris, lämna dina så kontaktar vi på Sölves Bärgningstjänst upp dig. Vårt kontor har öppet 07.00 - 16,00 måndag till fredag. JOURBÄRGNING Dygnet Runt, Ring 020 - 525 775

Jour 020 -525 775

Vill du veta vad din bilbärgning kostar

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avställd
Trafik
Halv
Helförsäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Sölves Bärgningstjänst att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.