BILtransport 24/7 I NORRA UPPLAND, UPPSALA LÄN & TIERPS KOMMUN.

Skicka en prisförfrågan

Biltransport i Tierp med omnejd

Ring Sölves i Tierp, vi hjälper dig med biltransport. Ring oss! Vi transporterar bilar, motorcyklar, husbilar, husvagnar över hela NORRA UPPLAND, UPPSALA LÄN & TIERPS KOMMUN MED OMNEJD. SNABBT PÅ PLATS. Men kan utan problem transportera längre än så. Kontakta oss så hittar vi en tid som passar. Vi kör oftast till och från Tierp, Norra Uppland, Uppsala län & Tierps Kommun. Vi kan hämta och lämna i Uppsala & Gävle vid behov.

Transport till/från bilverkstad

Vi ser till att ni kan påbörja arbetet i tid, med säkra biltranspoter av bilar till och från bilverkstad. Boka in  biltransport online eller ring 0293-50100

Vi transporterar mc vid köp eller reparation

Vi ser till att din mc befinner sig på rätt plats vid rätt tillfälle. Vi kör ut mc till privatpersoner efter köp eller transporterar försäkringsärenden.

Säker biltransport över hela Sverige

Vi har rätt redskap för att transportera allehanda fordon över hela Sverige på ett säkert och effekttivt sätt. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp!

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en trasig bil som behöver bärgning, en skrotbil som behöver transport. Vi har öppet dygnet runt året om, så vi kan med all säkerhet hitta en tid som passar dig.

Jour 020 -525 775

Hur kan vi hjälpa dig! Akut ring istället!

Sölves Bärgningstjänst & Transport AB

020 - 525 775

KONTAKTA SÖLVES

Läs eller skriv en recension... HÄR

Adress

Bäggebygatan 10
815 21 Tierp

Postadress: Box 3, 81521 Tierp

Org.nr: 556838-0934

Öppettider

Mån-Fre: Öppet dygnet runt

Lördag: Öppet dygnet runt

Söndag: Öppet dygnet runt

Väbeskrivning

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Sölves Bärgningstjänst AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Sölves Bärgningstjänst AB.