Bärgning med eller utan försäkring utmed E4:an mellan Uppsala - Gävle

Befinner du dig i Tierp eller kör du på E4:an och är påväg till Uppsala eller Gävle, har du fått motorstopp, punktering, elstopp eller tappat ett hjul. Våra erfarna bärgare finns nära dig utmed E4:an och är snabbt på plats. Vi erbjuder även starthjälp till fast pris 24H.

Bargningsbil,Solves

Bärga bil med försäkring

Bärga bil med försäkring i Tierp med omnejd. Bilbärgning ingår en bilförsäkring när du har halvförsäkring eller helförsäkring på ditt fordon. Du betalar enbart självrisk och då hjälper vi dig på plats eller bärgare till närmsta verkstad. Det innebär att om du råkar ut för en dikeskörning, motorstopp eller tex punktering på vägen kan vända dig till Sölves. Sölves agerar assistans för de flesta assistansbolagen och försäkringsbolagen i Sverige. Tex. Folksam, Länsförsäkringar mfl.

Bärga bil utan försäkring

Bärga bil utan försäkring i Tierp med omnejd. Om du som kund inte har en bilförsäkring kan du fortfarande få hjälp med bilbärgning genom att betala för det själv. Kostnaden för bärgningen varierar beroende på din specifika situation och vilken typ av bärgningsuppdrag som behöver utföras. Om du ringer till oss och berättar vad du behöver hjälp med, kommer du alltid att få ett fast pris över telefon.

Fast pris Starthjälp

Dagtid 895 kr inkl. moms

Kväll/natt 1195 kr inkl. moms

Har du glömt ljuset på eller liknande. Fast pris gäller vid starthjälp där bilbatteriet tagit slut. Avser fosiladrivna bilar, dvs bilar med bensin, diesel och gas motorer. ( ej rena elbilar)

Läs eller skriv en recension ... HÄR

" Vi hamnade i diket med framvagnen och bärgaren dog upp oss på vägbanan igen. Stort tack för snabb, skicklig och tjänstvillig hjälp! Vi och bilen kom hem helskinnade. "

Marie Sandström

" Tack Sölve! Att du prioriterade oss när vi stod efter e4an ! "

William Heikkilä