transport AV fordon och maskiner i Norra Uppland, uppsala län & Tierps Kommun - Sölves Bärgningstjänst

Skicka en prisförfrågan

Transport av bil, båt, traktor, maskin eller husvagn.

Förbokade transporter eller med kort varsel. Vi utgår från Tierps kommun, Norra Uppland och Uppsala län och kör tranporter/bud inom/mellan och t/r, men vi kan även lösa längre transporter utan bekymmer vart ni vill. Vi behandlar ditt fordon som vår eget under transporten. Vi kör ofta mellan Tierp, Stockholm, Uppsala och Gävle enkel transport dit eller från eller t/r. Gör en prisförfrågan online eller ring Sölves Bärgningstjänst redan idag. Prova oss!

Ring Sölves på 0293-50100

Biltransport Tierp

Ring Sölves Bärgningstjänst. Vi erbjuder leverans av bilar i Norra Uppland, Uppsala län & Tierps Kommun - Boka din biltransport nu. Vi har skräddarsydda erbjudanden för att tillgodose just dina behov av biltransport. Kontakta oss så hittar vi en tid som passar.

Läs mer

Maskintransport Tierp

Ring Sölves Bärgningstjänst. Vi hjälper dig direkt. Ring oss! Vi transporterar maskiner och större redskap över Norra Uppland, Uppsala län & Tierps Kommun. Men kan utan problem transportera längre än så. Kontakta oss så hittar vi en transport som passar.

Läs mer

MC transport Tierp

Ring Sölves Bärgningstjänst. Vi erbjuder leverans av motorcyklar i Norra Uppland, Uppsala län & Tierps Kommun - Boka din mctransport nu. Vi har skräddarsydda erbjudanden för att tillgodose just dina behov av mctransport. Kontakta oss så hittar vi en tid som passar.

Läs mer

Skrottransport Tierp

Ring Sölves Bärgningstjänst. Vi hjälper dig direkt. Ring oss! Vi transporterar bilskrot, skrot och större redskap över Norra Uppland, Uppsala län & Tierps Kommun. Men kan utan problem transportera längre än så. Kontakta oss så hittar vi en skrottransport som passar.

Läs mer

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp!

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en trasig bil som behöver bärgning, en skrotbil som behöver transport. Vi har öppet dygnet runt året om, så vi kan med all säkerhet hitta en tid som passar dig.

Jour 020 -525 775

Hur kan vi hjälpa dig! Akut ring istället!

Kontakta oss

Kontakta oss om du behöver hjälp med bärgning till verkstad eller transport. Vi åtar oss uppdrag på bokning, så om du behöver hjälp men inte akut. Boka en tid som passar dig idag!

Skicka en prisförfrågan

Sölves Bärgningstjänst & Transport AB

020 - 525 775

KONTAKTA SÖLVES

Läs eller skriv en recension... HÄR

Adress

Bäggebygatan 10
815 21 Tierp

Postadress: Box 3, 81521 Tierp

Org.nr: 556838-0934

Öppettider

Mån-Fre: Öppet dygnet runt

Lördag: Öppet dygnet runt

Söndag: Öppet dygnet runt

Väbeskrivning

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Sölves Bärgningstjänst AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Sölves Bärgningstjänst AB.