Starthjälp i Norra Uppland, uppsala län & Tierps Kommun Utmed E4

Ring Bärgare 020 - 525 775

Startar inte bilen? Behöver du starthjälp?

Har du problem med att komma vidare? Startar inte din bil eller grävare? Tveka inte att ringa oss på 020-525 775 så hjälper vi er, vi utgår från Tierp men är snabbt på plats längst med E4, Väg76 och väg 292. Fast pris starthjälp i Tierp,. Fast pris starthjälp dagtid i Tierp. 895 kr och kväll/natt 1195 kr inkl. moms. Välkomna till Sölves Bärgningstjänst.

Bärgare snabbt på plats

Vi är alltid redo att skicka ut en bärgar när olyckan varit framme. Vi har fullt utrustade bärgare som väntar på att åka ut dygnet runt året om. Kontakta oss så kan du räkna med en snabb och effektiv bärgning.

Laddar batteri

Vi har alltid med oss portabla laddare som kan ladda batteriet snabbt och enkelt. Tack vara det kan vi ladda batterier även om platsen inte är lättåtkomlig.

Reparationer på plats

Om något i bilen skulle vara trasigt eller behöver reparerats så kan vi utföra lättare reparationer på plats. Om det inte skulle gå att lösa så bärgar vi er till närmsta verkstad.

VILL DU VETA VAD HJÄLP MED STARTHJÄLP KOSTAR? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG VARDAGAR MELLAN 07,00-16,00.

Vill du bärga akut eller få ett pris, lämna dina så kontaktar vi på Sölves Bärgningstjänst upp dig. Vårt kontor har öppet 07.00 - 16,00 måndag till fredag. JOURBÄRGNING Dygnet Runt, Ring 020 - 525 775

Jour 020 -525 775

Vill du veta vad hjälp vid starthjälp kostar

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avställd
Trafik
Halv
Helförsäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Sölves Bärgningstjänst att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.