Skrotbilstransport I NORRA UPPLAND, UPPSALA LÄN & TIERPS KOMMUN.

Skicka en prisförfrågan

Skrota bilen i Tierp med omnejd

Ring Sölves Bärgningstjänst och vägassistans hjälper dig med skrotbilstransport. Ring oss! Vi kör maskiner, bilar och större redskap över hela i NORRA UPPLAND, UPPSALA LÄN & TIERPS KOMMUN UTMED E4. SNABBT PÅ PLATS. Men kan utan problem transportera längre än så. Kontakta oss så hittar vi en tid som passar. 

Skrottransport från byggplats

Vi ser till att ni kan påbörja arbetet i tid, med säkra skrottransporter av utrustning från byggarbetsplatsen. 

Vi kör bilar och maskiner för återvinning

Vi ser till att ert fordon hamnar på rätt plats när det är dags. Vi kör bort mindre bilar, släp, traktorer och grävare för återvinning.

Säker skrottransport över hela Sverige

Vi har rätt redskap för att transportera mindre maskiner över hela Sverige på ett säkert och effektivt sätt. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp!

Skrota Bilen Tierp, Österbybruk eller Östervåla med omnejd. Sölves erbjuder en trygg, smidig och upphämtning av ditt fordon. Skrotbilstransport. Mc transport i NORRA UPPLAND, UPPSALA LÄN & TIERPS KOMMUN UTMED E4. SNABBT PÅ PLATS.

Jour 020 -525 775

Hur kan vi hjälpa dig! Akut ring istället!

Sölves Bärgningstjänst & Transport AB

020 - 525 775

KONTAKTA SÖLVES

Läs eller skriv en recension... HÄR

Adress

Bäggebygatan 10
815 21 Tierp

Postadress: Box 3, 81521 Tierp

Org.nr: 556838-0934

Öppettider

Mån-Fre: Öppet dygnet runt

Lördag: Öppet dygnet runt

Söndag: Öppet dygnet runt

Väbeskrivning

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Sölves Bärgningstjänst AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Sölves Bärgningstjänst AB.