Tungbärgning i Norra Uppland, uppsala län & Tierps Kommun Utmed E4 - SÖLVES BÄRGNINGSTJÄNST

Ring Bärgare 020 - 525 775

Tungbärgning utmed E4 & väg 292

Ring Sölves tungbärgning och vägassistans. Vi hjälper dig direkt. Ring oss! Vägassistans dygnet runt i Uppsala län. På plats inom 50 minuter och utför jourreperationer, tungbärgning, vägassistans 24H. Samarbetar med de flesta försäkringsbolag och assiststansbolag. Lokal bärgare när oturen är framme.

Bärgare snabbt på plats

Vi är alltid redo att skicka ut en bärgare när olyckan varit framme. Vi har fullt utrustade bärgare som väntar på att åka ut dygnet runt året om. Kontakta oss så kan du räkna med en snabb och effektiv tungbärgning.

Inga uppdrag är för stora

Vi har möjligheten att hjälpa till vid störra olyckor där det krävs ordentliga bärgare. Vi har många maskiner och kan snabbt vara på plats.

Jourreparationer

Vi utför reparationer på plats om det behövs. Ibland kan det vara lättare att laga/byta en trasig del längst med vägen. Det underlättar och förkortar tiden som ni behöver vänta på att komma vidare.

VILL DU VETA VAD DIN TUNGBÄRGNING KOSTAR? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG VARDAGAR MELLAN 07,00-16,00.

Vill du bärga akut eller få ett pris, lämna dina så kontaktar vi på Sölves Bärgningstjänst upp dig. Vårt kontor har öppet 07.00 - 16,00 måndag till fredag. JOURBÄRGNING Dygnet Runt, Ring 020 - 525 775

Jour 020 -525 775

Vill du veta vad din tungbärgning kostar

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avställd
Trafik
Halv
Helförsäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Sölves Bärgningstjänst att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Sölves Bärgningstjänst & Transport AB

020 - 525 775

KONTAKTA SÖLVES

Läs eller skriv en recension... HÄR

Adress

Bäggebygatan 10
815 21 Tierp

Postadress: Box 3, 81521 Tierp

Org.nr: 556838-0934

Öppettider

Mån-Fre: Öppet dygnet runt

Lördag: Öppet dygnet runt

Söndag: Öppet dygnet runt

Väbeskrivning

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Sölves Bärgningstjänst AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Sölves Bärgningstjänst AB.