Bärgning i Norra Uppland, uppsala län & Tierps Kommun Utmed E4 - Sölves Bärgningstjänst

Tierp ligger mitt emellan Uppsala & Gävle utmed E4, utför bärgningsuppdrag inom 10 mils omnejd dygnet runt

Ring Bärgare 020 - 525 775

Kontakta oss

Har du akut behov av bärgning? Står din bil illa till i trafiken? Har du fått slut på strömmen och behöver starthjälp? Har du låst in nycklarna i bilen? Har du drabbats av stöldskada eller tankat fel?

Bilbärgning

Bilbärgning med fasta priser. Tar swish, kontanter och kort. Vi hjälper dig bärga bilen. Alla fordonstyper. Boka tid eller ring för akut hjälp, dygnet runt - alla dagar i veckan. Öppet dygnet runt. Snabbt på plats. Kunnig personal.

Tungbärgning

Tungbärgning

Sölves 24h, din lokala bärgare i Tierp med omnejd. Vi utför allt inom tungbärgning och assistans. Bärgning i Tierps kommun dygnet runt, året runt.

Kontakta oss

Kontakta oss om du behöver hjälp med bärgning eller transport. Vi åtar oss uppdrag på bokning, så om du behöver hjälp men inte akut. Boka en tid som passar dig idag!

Skicka en prisförfrågan

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp!

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en trasig bil som behöver bärgning, en skrotbil som behöver transport. Vi har öppet dygnet runt året om, så vi kan med all säkerhet hitta en tid som passar dig.

Jour 020 -525 775

Hur kan vi hjälpa dig! Akut ring istället!

Sölves Bärgningstjänst & Transport AB

020 - 525 775

KONTAKTA SÖLVES

Läs eller skriv en recension... HÄR

Adress

Bäggebygatan 10
815 21 Tierp

Postadress: Box 3, 81521 Tierp

Org.nr: 556838-0934

Öppettider

Mån-Fre: Öppet dygnet runt

Lördag: Öppet dygnet runt

Söndag: Öppet dygnet runt

Väbeskrivning

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Sölves Bärgningstjänst AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Sölves Bärgningstjänst AB.