BENSINSTOPP i Norra Uppland, uppsala län & Tierps Kommun Utmed E4

Ring Bärgare 020 - 525 775

Har du fått bensinstopp, vi hjälper dig!

Har du problem med att komma vidare? Har du bensinstopp på din bil, husbil, husvagn? Tveka inte att ringa oss på 020 - 525 775 så hjälper vi er, vi utgår från Tierp men är snabbt på plats längst med E4, Väg76 och väg 292.

Bärgare snabbt på plats

Vi är alltid redo att skicka ut en bärgar när olyckan varit framme. Vi har fullt utrustade bärgare som väntar på att åka ut dygnet runt året om. Kontakta oss så kan du räkna med en snabb och effektiv bärgning.

Hjälp vid bensinstopp 24H

Vi kommer med bränsle eller laddare! Få pris och ankomsttid av  bärgaren direkt! Erfarna bärgare i Tierp hjälper dig dygnet runt när oturen är framme! Betala med kort eller swish. Snabbt på plats.

Reparationer på plats

Om något i bilen skulle vara trasigt eller behöver reparerats så kan vi utföra lättare reparationer på plats. Om det inte skulle gå att lösa så bärgar vi er till närmsta verkstad.

VILL DU VETA VAD HJÄLP VID BENSINSTOPP KOSTAR? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG VARDAGAR MELLAN 07,00-16,00.

Vill du bärga akut eller få ett pris, lämna dina så kontaktar vi på Sölves Bärgningstjänst upp dig. Vårt kontor har öppet 07.00 - 16,00 måndag till fredag. JOURBÄRGNING Dygnet Runt, Ring 020 - 525 775

Jour 020 -525 775

Vill du veta vad hjälp vid bensinstopp kostar

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avställd
Trafik
Halv
Helförsäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Sölves Bärgningstjänst att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.