Sölves Bärgningstjänst Partners i Sverige

Här hittar ni några av de företag vi samarbetar med. De vi samarbetar med har lång erfarenhet, håller hög kvalitet och kunskap inom yrket.

SOS International

SOS International

SOS International erbjuder det mest omfattande nätverket inom bärgning för den nordiska marknaden – vilket är till stort gagn när du är i behov av vägassistans. Vägassistans – när som helst och var som helst.

SOS International

Ulf Nords Åkeri AB

Vi erbjuder TMA Bil / TMA skydd i norra Uppland, Uppsala län och Tierps kommun. Vi hjälper bärgare att skydda sig och sin  personal utmed väg & i mark. Välkomna

Donalds Bilbärgning

Donalds Bilbärgning

Donalds Bilbärgning utför kvalificerade bärgningar åt privatpersoner, företag och samtliga försäkringsbolag! Med hög kompetens och en rejäl vagnpark utför vi restvärdesbärgningar i hela Sydsverige.

Malmö-Vellinge Bärgaren

Malmö-Vellinge Bärgaren

Malmö-Vellinge Bärgaren löser allt inom bärgning i Vellinge, Trellborg och Malmö med omnejd. Vi anlitas av alla ledande försäkringsbolag, Räddningstjänst, Larmcentraler och Polis för bärgning och vägassistans när som helst på dygnet.

Kenneths Bilbärgning

Kenneths Bilbärgning

En bärgare som utgår från Halmstad med omnejd och bärgar och transporterar åt försäkringsbolag. Vi har en  komplett mobil verkstad och har möjligheten att byta och reparera däck på plats.

Bärgnings-Niklas AB

Bärgnings-Niklas AB

Vi utför bärgning, starthjälp, feltankning, låsöppning, jourreparationer och maskintransporter. Kontakta Bärgnings-Niklas Vägassistans, vi erbjuder heltäckande bilassistans i nästan hela Västra Götaland.

KLANG - Strömstad Bilräddning AB

KLANG - Strömstad Bilräddning AB

Vi är din lokala bärgare i Norra Bohuslän som utgår från Strömstad & Tanumshede. Vi åtar oss uppdrag från Halden i Norge till Munkedal i Sverige. Ring Klang. 

BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB

BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB är det personliga bärgningsföretaget i stor Göteborg där närheten till kunden och snabb framkörningstid prioriteras. Bärgningstjänsten ska kännetecknas av att ge alla uppmärksamhet och omsorg, 

BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE
LL Bärgning och Transport

LL Bärgning och Transport

I Östra Skaraborg utför vi allt från att laga punktering till öppna bilen om du tappat nyckeln eller blivigt utelåst. Har du feltankat bilen, fått ett motorstopp och behöver starthjälp eller kanske råkat köra in i något så att bilden inte fungerar som den ska. 

OLAS REP & BÄRGNING

OLAS REP & BÄRGNING

Ola’s Rep & Bärgning finns i Åre & Järpen sedan många år, bred kundkrets och stor erfarenhet inom många områden. Företaget är familjeägt och drivs med målet att vara tillgängliga samt ge god service oavsett om ni som kund är privatperson eller företag.

KUNGSÄTERS BÄRGNINGSTJÄNST

KUNGSÄTERS BÄRGNINGSTJÄNST

Vi arbetar först i Kinna, Skene med omnejd och i  hela Marks kommun men åtar oss bärgningsuppdrag i delar av Hallands kommun. Vi anlitas av försäkringsgivare, Räddningstjänst, Larmcentraler och Polis.

SS Bärgaren AB

SS Bärgaren AB

Våra Bärgare har jour dygnet runt och bemannar stationen i Varberg & Falkenberg alla dagar året om, jourverkstad samt däckjour inkl. tunga fordon dygnet runt året runt kan vi hjälpa dig med det mesta gällande ditt fordon...

OLAS REP & BÄRGNING

SYDLARM AB

SYDLARM AB Din lokala bärgare med bilbärgning, tungbärgning, terrängbärgning och TMA bil. Vi finns för dig i Tomelilla, Ystad, Sjöbo, Skurup och Simrishamn's Kommun. Otroligt kunniga och fantastisk service. 

Ramströms

Ramströms

Ramströms Bilbärgning. Ett familjeföretag i tredje generationen och bemannar Mälardalen, Västerås, Sala, Fagersta, Eskilstuna, Strängnäs, Köping & Enköping med omnejd. 021-126400 Jour dygnet runt årets alla dagar. Huvudkontor i Västerås.

Assistance Bärgaren Gotland

Assistance Bärgaren Gotland

Assistance Bärgaren Gotland kan lösa det mesta oavsett plats eller situation. Vi samarbetar med  Falck Räddningskår & SOS international i Visby på Gotland. Vi tar ansvar, är initiativtagande och gör jobbet snabbt.

Assistance Bärgaren Gotland

Ramströms Syd

Ramströms Syd finns utmed E20 och bemannar Arboga, Kungsör, Eskilstuna & Strängnås med omnejd är din erfarna bärgare nära dig! Boka tid eller ring för akut hjälp, dygnet runt - alla dagar i veckan.

Assistance Bärgaren Gotland

Björdes Bilbärgning

BJÖRDES BILBÄRGNING Sedan 1985 har Björdes bärgat bilar i Östergötland, Våra bärgare finns alltid nära dig i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd. Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och trygg när det som inte får hända ändå händer “bilen går sönder”. 

Linus Bilbärgning

Linus Bilbärgning

Vi är en bärgare i Jönköping med omnejd. Vi utför bärgning i alla dess former, såsom terrängbärgning, assistans vid lastbilsvältor, olyckor och tungbärgningar. När du anlitar oss för bärgningsarbete kan du känna dig trygg och säker.

Assistance Bärgaren Gotland

Bärgarna Värmland

Bärgarna Värmland jobbar dygnet runt, året om, för att alltid kunna finnas på plats när du behöver hjälp av en bärgare i Karlstad, Arvika, Kristinehamn, Sunne eller Filipstad med omnejd.

ÅRE BÄRGNINGSTJÄNST

Assistance Bärgaren Gotland

Din bärgare i Åre & Jämtland. Vi hjälper dig oavsett skada, dygnet runt. Vi kör för Viking Bärgningstjänst och samarbetar med SOS International och de flesta försäkringsbolag Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp!

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en trasig bil som behöver bärgning, en skrotbil som behöver transport. Vi har öppet dygnet runt året om, så vi kan med all säkerhet hitta en tid som passar dig.

Kontakta oss idag

Lämna telefonnummer så ringer vi upp!

Sölves Bärgningstjänst AB

0293-50100

KONTAKTA SÖLVES

Läs eller skriv en recension... HÄR

Adress

Bäggebygatan 10
815 21 Tierp

Postadress: Box 3, 81521 Tierp

Org.nr: 556838-0934

Öppettider

Mån-Fre: Öppet dygnet runt

Lördag: Öppet dygnet runt

Söndag: Öppet dygnet runt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Sölves Bärgningstjänst AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Sölves Bärgningstjänst AB.