Bärgning I Tierp och Utmed E4 -
Sölves Bärgningstjänst AB

Ring Bärgare +4620-525775

Vägassistans & Bärgning Tierp & utmed E4 - Sölves

Ring Sölves Bärgningstjänst för snabb vägassistans. Behöver ni hjälp av en bärgare med bilen, har du fått motorstopp, punktering, bensinstopp mm. Jourbärgare E4 & tierp 020 - 525 775 , Sölves utgår från Tierp mellan Uppsala och Gävle, bemannar E4:an och är snabbt på plats. Bärgar till närmsta verkstad vid behov.

Bargningsbil,Solves

Bärgning Tierp

Allt inom personbils bärgning, men vanligt också med maskin, tung - och bärgning. Vi har dygnet runt jour, vi bärgar allt! 020 - 525 775

Bärgning

Vägassistans E4

Har du motorstopp, slut på bränsle, punktering eller råkat låsa dig ute? Snabb assistans dygnet runt året om! Tierp utmed E4 mellan Uppsala & Gävle.

Transport

Transport Tierp

Bärga bilen till verkstad. Vi transporterar allt från större fordon och maskiner till vanliga personbilar samt motorcyklar. Boka transport idag!

Lokal bärgare nära dig, snabbt på plats och hjälper dig!

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp!

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en trasig bil som behöver bärgning, en skrotbil som behöver transport. Vi har öppet dygnet runt året om, så vi kan med all säkerhet hitta en tid som passar dig.

Jour 020 -525 775

Hur kan vi hjälpa dig! Akut ring istället!

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avställd
Trafik
Halv
Helförsäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Sölves Bärgningstjänst att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Bärgare snabbt på plats

Sölves är alltid redo att skicka ut en bärgar när olyckan varit framme. Vi har fullt utrustade bärgare som väntar på att åka ut dygnet runt året om. Kontakta oss så kan du räkna med en snabb och effektiv bärgare i Tierp.

Partner med SOS

Vi samarbetar med SOS international för att garantera att service och erfarenhet är av högsta kvalitet. Anlita alltid en ansluten bärgare när du behöver bärgning, för din och allas säkerhet. SOS bärgare Tierp 24H.

Bärgar på beställnig

Om bilen står på en otrafikerad plats- kanske har den slutat fungera vid sommarhuset eller på din eller en bekants mark. Boka en bärgningsbil som kommer och hämtar bilen när det passar dig. T. 020 - 525 775