bärgning sÖderfors -
Sölves Bärgningstjänst AB

Befinner du dig mellan Söderfors och Tierp och behöver Vägassistans eller Bärgning - Sölves finns för dig och ditt fordon i Söderfors. Vi samarbetar med SOS international.

Ring Bärgare 020-525775

Erfarna bärgare i Söderfors

Behöver ni hjälp med att bärga ett fordon av något slag, skrota en bil, flytta ett släp/husvagn/båt, tveka inte att ringa oss på 020-525775 så hjälper vi er, vi finns i Söderfors men vi kan även lösa längre transporter utan bekymmer vart ni vill. Vi finns nära dig i Söderfors, Östhammar, Gimo, Dannemora, Källberga, Klev, Braxenbol, Öregrund och Gräsö . Vi finns snabbt för dig när du befinner dig i behöv av hjälp.

Bärgning

Bärgning Söderfors

Allt inom personbils bärgning, men vanligt också med maskin, tung - och bärgning. Vi har dygnet runt jour, vi bärgar allt! 0293-50100

Vägassistans

Vägassistans

Motorstopp, slut på bränsle, punktering eller råkat låsa dig ute? Snabb assistans dygnet runt året om! Utmed väg 292 och Söderfors.

Transport

Transport Söderfors

Bärga bilen till verkstad. Vi transporterar allt från större fordon och maskiner till vanliga personbilar samt motorcyklar. Boka transport idag!

Lokal bärgare nära dig, snabbt på plats och hjälper dig!

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp!

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en trasig bil som behöver bärgning, en skrotbil som behöver transport. Vi har öppet dygnet runt året om, så vi kan med all säkerhet hitta en tid som passar dig.

Jour 020 -525 775

Hur kan vi hjälpa dig! Akut ring istället!

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avställd
Trafik
Halv
Helförsäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Sölves Bärgningstjänst att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Bärgare snabbt på plats

Vi är alltid redo att skicka ut en bärgare när olyckan varit framme. Vi har fullt utrustade bärgare som väntar på att åka ut dygnet runt året om. Kontakta oss så kan du räkna med en snabb och effektiv bärgning i Skärplinge.

SOS Bärgare

Vi samarbetar med SOS international för att garantera att service och erfarenhet är av högsta kvalitet. Anlita alltid en ansluten SOS bärgare när du behöver bärgning, för din och allas säkerhet.

Bärgning på beställnig

Om bilen står på en trafikerad plats- kanske har den slutat fungera vid sommarhuset eller på din eller en bekants mark. Boka en bärgningsbil som kommer och hämtar bilen när det passar dig. T. 020 - 525 775