bärgning GIMO & väg 292 -
Sölves Bärgningstjänst AB

Befinner du dig mellan Tierp och Braxenbol och behöver Vägassistans eller Bärgning - Sölves finns för dig och ditt fordon i Gimo med omnejd. Vi samarbetar med SOS international.

Ring Bärgare 020-525775

Erfarna bärgare i Gimo

Behöver ni hjälp med att bärga ett fordon av något slag, skrota en bil, flytta ett släp/husvagn/båt, tveka inte att ringa oss på 020-525775 så hjälper vi er, vi finns i Gimo men vi kan även lösa längre transporter utan bekymmer vart ni vill. Vi finns nära dig i Berkinge, Östhammar, Dannemora, Källberga, Klev, Braxenbol, Öregrund och Gräsö . Vi finns snabbt för dig när du befinner dig i behöv av hjälp.

Bärgning

Bärgning Gimo

Allt inom personbils bärgning, men vanligt också med maskin, tung - och bärgning. Vi har dygnet runt jour, vi bärgar allt! 020-525775

Vägassistans

Vägassistans

Motorstopp, slut på bränsle, punktering eller råkat låsa dig ute? Snabb assistans dygnet runt året om! Utmed väg 292 och Gimo.

Transport

Transport Gimo

Bärga bilen till verkstad. Vi transporterar allt från större fordon och maskiner till vanliga personbilar samt motorcyklar. Boka transport idag!

Lokal bärgare nära dig, snabbt på plats och hjälper dig!

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp!

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en trasig bil som behöver bärgning, en skrotbil som behöver transport. Vi har öppet dygnet runt året om, så vi kan med all säkerhet hitta en tid som passar dig.

Jour 020 -525 775

Hur kan vi hjälpa dig! Akut ring istället!

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avställd
Trafik
Halv
Helförsäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Sölves Bärgningstjänst att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Bärgare snabbt på plats

Vi är alltid redo att skicka ut en bärgare när olyckan varit framme. Vi har fullt utrustade bärgare som väntar på att åka ut dygnet runt året om. Kontakta oss så kan du räkna med en snabb och effektiv bärgning i Gimo.

SOS Bärgare

Vi samarbetar med SOS international för att garantera att service och erfarenhet är av högsta kvalitet. Anlita alltid en ansluten SOS bärgare när du behöver bärgning, för din och allas säkerhet.

Bärgning på beställnig

Om bilen står på en trafikerad plats- kanske har den slutat fungera vid sommarhuset eller på din eller en bekants mark. Boka en bärgningsbil som kommer och hämtar bilen när det passar dig. T. 020 - 525 775

Sölves Bärgningstjänst & Transport AB

020 - 525 775

KONTAKTA SÖLVES

Läs eller skriv en recension... HÄR

Adress

Bäggebygatan 10
815 21 Tierp

Postadress: Box 3, 81521 Tierp

Org.nr: 556838-0934

Öppettider

Mån-Fre: Öppet dygnet runt

Lördag: Öppet dygnet runt

Söndag: Öppet dygnet runt

Väbeskrivning

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Sölves Bärgningstjänst AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Sölves Bärgningstjänst AB.