bärgning  Utmed E4 - Uppsala - Tierp - Gävle Sölves Bärgningstjänst - Väghjälp 24H

Befinner du dig mellan Uppsala och Gävle och behöver Vägassistans eller Bärgning - Sölves finns för dig och ditt fordon. Vi samarbetar med SOS international. Mest trafik är det fredag eftermiddag, söndag eftermiddag och vardagar morgon och eftermiddag när man skall till och från arbetet.

Ring Bärgare 020-525775

Bärgning utmed E4:an

Behöver ni hjälp med att bärga ett fordon av något slag, skrota en bil, flytta ett släp/husvagn/båt, tveka inte att ringa Sölves Bärgningstjänst på 0293-50100 så hjälper vi er, vi finns utmad E4:an men vi kan även lösa längre transporter utan bekymmer vart ni vill. Vi finns nära dig utmed E4 och Mehede, Tierp, Vallby, Frebro, Knaperbergets naturreservat, Hökby, Husby, Dalboda, Torkelsbo, Viksta, Fasma och Ramsjö. Vi finns snabbt för dig när du befinner dig mellan Gävle & Uppsala.

Bargningsbil,Solves

Bärgning E4

Allt inom personbils bärgning, men vanligt också med maskin, tung - och bärgning. Vi har dygnet runt jour, vi bärgar allt! 0293-50100

Vägassistans

Vägassistans

Har du motorstopp, slut på bränsle, punktering eller råkat låsa dig ute? Snabb assistans dygnet runt året om! Tierp utmed E4 mellan Uppsala & Gävle.

Transport

Transport runt E4:an

Bärga bilen till verkstad. Vi transporterar allt från större fordon och maskiner till vanliga personbilar samt motorcyklar. Boka transport idag!

Lokal bärgare nära dig, snabbt på plats och hjälper dig!

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp!

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en trasig bil som behöver bärgning, en skrotbil som behöver transport. Vi har öppet dygnet runt året om, så vi kan med all säkerhet hitta en tid som passar dig.

Jour 020 -525 775

Hur kan vi hjälpa dig! Akut ring istället!

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avställd
Trafik
Halv
Helförsäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Sölves Bärgningstjänst att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Sölves bärgar snabbt och säkert utmed E4

Sölves Bärgning är en företag i Tierp som erbjuder bilägare längs E4-sträckan mellan Uppsala och Gävle snabb och pålitlig hjälp vid fordonsproblem. Med anslutning till SOS International, en ledande aktör inom akutassistans i hela Europa, kan Sölves Bärgning snabbt och effektivt hjälpa bilägare vid behov.

Oavsett om det handlar om en punktering, bensinstopp eller motorstopp, kan Sölves Bärgning hjälpa till. Företagets erfarna och kunniga personal är välutrustade med moderna bärgningsbilar och verktyg för att hantera olika typer av fordonsproblem. De är också utbildade för att hantera farliga situationer på ett säkert sätt, vilket gör dem till en pålitlig och trygg partner vid vägkanten.

 

En av de viktigaste sakerna att komma ihåg när man får problem med sin bil längs E4 är att sätta ut en varningstriangel och gå till en säker plats. Detta är särskilt viktigt på en trafikerad motorväg som E4, där andra fordon kan köra mycket snabbt och reagera sent på hinder i vägen. Sölves Bärgning uppmanar bilägare att alltid tänka på sin egen säkerhet och följa bilens instruktionsbok när de får problem med sin bil.

 

En annan viktig faktor att tänka på är att välja en pålitlig och erfaren bärgningsfirma när man behöver hjälp med sitt fordon. Sölves Bärgning har byggt upp ett gott rykte för att erbjuda snabb och pålitlig service längs E4-sträckan mellan Uppsala och Gävle. Med utgångspunkt i Tierp kan de snabbt ta sig till bilägares plats och hjälpa till med olika fordonsproblem.

Bärgare snabbt på plats

Sölves är alltid redo att skicka ut en bärgare när olyckan varit framme. Vi har fullt utrustade bärgare som väntar på att åka ut dygnet runt året om. Kontakta oss så kan du räkna med en snabb och effektiv bärgning runt E4:an.

SOS Bärgare

Vi samarbetar med SOS international för att garantera att service och erfarenhet är av högsta kvalitet. Anlita alltid en ansluten SOS bärgare när du behöver bärgning, för din och allas säkerhet.

Bärgning på beställnig

Om bilen står på en trafikerad plats- kanske har den slutat fungera vid sommarhuset eller på din eller en bekants mark. Boka en bärgningsbil som kommer och hämtar bilen när det passar dig. T. 020 - 525 775