Ring våra bärgare i Tierp - Sölves Bärgningstjänst

Sölves arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag. Vi samarbetar med SOS international inom bärgning och vägassistans i Tierp. Ring oss dygnet runt. Snabb assistans. Enklare jourreparation på plats, Vår bärgare erfarna bärgare kommer i bärgningsbil och hjälper till med punktering, starthjälp, feltankning, låsöppning, motorstopp mm.

Bärgare Tierp - snabb hjälp av erfarna bärgare 24H

Vägassistans Tierp

Professionell bilbärgning & vägassistans sedan 2011. Tveka inte att kontakta Sölves direkt. Professionell bilbärgning & vägassistans i Tierp med omnejd, dygnet runt. Ring oss direkt! Vägassistans. Din lokala bilbärgare.

Bärgningsbil Tierp

Bärgningbil dygnet runt. Vi är på plats inom en timme. Ring oss nu för hjälp! Dygnet runt, året runt. Din lokala bärgningsbil i Tierp. All slags bärgning. Tjänster: Bilbärgning, Tungbärgning, Vägassistans.

Läs mer

Bärga bil till verkstad

Om bilen inte startar så hjälper vi dig bärga bilen till bilverkstad. Få den hjälp du behöver dygnet runt med, ring 020 - 525 775. Ring oss direkt! Dygnet runt, året runt. Sölves Bärgningstjänst i Tierp.

Läs mer

Läs eller skriv en recension ... HÄR

" Fick stöd och hjälp när man behövde det, dom var både omtänksama och snabba! "

Viktor Zhang

" Fick stöd och hjälp när man behövde det, dom var både omtänksama och snabba! "

Viktor Zhang

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp!

Har du ett problem som inte är akut? Det kan vara en trasig bil som behöver bärgning, en skrotbil som behöver transport. Vi har öppet dygnet runt året om, så vi kan med all säkerhet hitta en tid som passar dig.

Jour 020 -525 775

Hur kan vi hjälpa dig! Akut ring istället!

Sölves Bärgningstjänst & Transport AB

020 - 525 775

KONTAKTA SÖLVES

Läs eller skriv en recension... HÄR

Adress

Bäggebygatan 10
815 21 Tierp

Postadress: Box 3, 81521 Tierp

Org.nr: 556838-0934

Öppettider

Mån-Fre: Öppet dygnet runt

Lördag: Öppet dygnet runt

Söndag: Öppet dygnet runt

Väbeskrivning

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Sölves Bärgningstjänst AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Sölves Bärgningstjänst AB.